szamokbafojtva.blog.hu

Mert a számokat szereted.

Friss topikok

Linkblog

6 pénisznövelő módszer

2010.01.15. 21:22 | arisztotela | 2 komment

Címkék: pénisz 6

 

 

Ne részletezzük, mekkora a normális farokméret, és azt se, hogy szükség van-e nagyobbra. Olyan lenne ez, mint egy nőnek elmagyarázni, hogy nem kövér, ha annak érzi magát. Aki nagyobb péniszt akar, azt úgysem lehet erről lebeszélni. Lássuk, milyen sötét a kép faroknövelés fronton. Több forrásból szedtem össze ezeket, ezért nem hivatkozom, de annyit elárulok, a melegek szájtjain vannak a legkorrektebb leírások.

A mítikus fasznövelő eljárások a következők:

1. Tabletták. Ott vannak a neten mindenhol, forgalmazóik állítják, működbek. A szekeptikusok viszont azt hangsúlyozzák, a faroknövelés tablettával pont olyan abszurd ötlet, mint mondjuk az orrhosszabbítás lenne. Miféle hatóanyag az, amely éppen odairányítható, és éppen vastagít és hosszabbít, amennyire kell. Ezek a gyógyszerek mindenféle misztikus gyógynövényeket, kínai csodafüveket és mágikus proteineket tartalmaznak állítólag, van amelyik hosszabbít, a másik vastagít az ígéret szerint. Egy kaliforniai kutatás kimutatta, hogy mindenféle káros anyagokat is tartalmaznak a neten árult pirulák, így inkább ártanak, mint használnak.

 2. Krémek. Ezek legalább pont oda kenhetők, ahol a növekedés elvárt: a farokra. Viszont a véráramba kerülve a hatóanyagok hamar elvándorolnak onnan, így nemigen használhatók. Voltak próbálkozások, hogy a Viagra helyett helyileg alkalmazható erekciót elősegítő krémet kísérletezzenek ki, ám ez sem sikerült, mivel ugyanúgy szétterjedt a szerbezetben, mint a kék tabletta, annak minden veszélyes mellékhatásával. Ha erekciót sem lehet krémmel garantálni, növekedést pláne nem.

3. Műtét. Egyrészt elvágják a ligamentumot, ami tartja, így hosszabb rész látszik ki utána a fütykösből. Ám ez az erektált farok méretén mit sem változtat, akkor meg minek. Zsírtranszferrel, golyócskák vagy implantátum beültetéssel is nagyobbítható a pénisz. Mindezek funkcionális problémákhoz (soha többé nem működik), deformálódáshoz vezetnek a legtöbb esetben.

4. Pumpa, gyűrű, vákumos módszer. Pont akkora abszurdum mind, mint a vákumos mellnagyobbítás. Roncsolhatja az idegeket, a bőrt, és nem nagyobbít. A gyűrű igen, addig, amíg elszorítja a péniszt, és az megduzzad. Azután visszanyeri eredeti méretét.

5. Jelquing, nyújtás, péniszsúlyok. Egész durva gyakorlatok és nyújtómódszerek keringenek a neten. Állítólag belső vérzéseket, idegroncsolást, -elhalást okozhatnak, ráadásul a péniszguruk szerint a végtelenségig kell gyötörni a cuccost pár centiért. A Jelquinget állítólag a régi arabok találták fel, de ennek semmi nyoma sehol.  A Jelquing leegyszerűsítve: a félig erektált péniszbe be kell szorítani egyik kézzel a vért, hogy ne térhessen vissza a testbe, és a másik kézzel határozottan húzogatni kell a fütyköst. Nem túl agresszívan, de nem is macskajancsi módjára. Akit érdekel, már úgyis rákeresett, de ez növeli bizonyíthatóan a cuccost, viszont rémes még nézni is szegényt, hogy néz ki közben.

6. A Wikipédián van egy jó ötlet: a borotvált farok nagyobbnak látszik.

 

A 9 legőrültebb dolog, amelyet művész követett el

2010.01.10. 17:41 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: őrült művész 9

A művészi lét sokszor különcséggel, önpusztítással párosul. Nem ritka, hogy a nagy alkotók fiatalon meghalnak, mert az ihletért feláldozzák lelki egyensúlyukat. Lássunk néhány példát.

1. Joan Miro. A katalán festő a szürrealizmus egyik nagy képviselője. A művészeti irányzat sokat merített álmokból, látomásokból. A máskülönben nem túl gazdag fiatal művész szándékosan éhezett, hogy a kimerültségtől, éhségtől látomásai legyenek, amelyeket lefesthet.

2. Robert Schumann. Ez zenetörténetileg még nem teljesen igazolt, de az biztos, hogy húszas éveiben kézsérülés miatt pár hónapig nem tudott zongorázni. Egyes feljegyzések szerint elvágta az ujjai között a bőrt, hogy mozgékonyabb legyen a keze, és emiatt sérült meg hosszú időre, mások szerint szifiliszes seb hátráltatta játékát.

http://kultura.hu/img/upload/200809/CsathGeza_20080926.jpg3. Csáth Géza (született Brenner József) Kosztolányi unokatestvére, író, pszichiáter. 23 éves korában kipróbálta a morfiumot, mert tévesen tüdőbajt diagnosztizáltak nála, és mert érdekelte a szer tudatmódosító hatása. Hamarosan a drog befolyása alatt írt. 9 évvel később lelőtte feleségét, majd 2 nap múlva öngyilkos lett.

4. Jackson Pollock. Az absztrakt-expresszionista festőzseni alkoholos dührohamok közepette alkotta legnagyobb műveit. 44 évesen vitte el az ital. Ma 100-150 millió dolllárt érnek képei.

5. Friedrich Schiller rohadt almát tetta fiókjába, amikor verset írt, úgy érezte, a gyümölcs szaga (vagy bűze) nem engedi elkalandozni gondolatait.

6. Csontváry Kotszka Tivadar patikusnak tanult, ám 27 évesen egy nap hangot hallott a feje fölül az utcán, amely így szólt: „Te leszel a világ legnagyobb napút-festője, nagyobb Raffaelnél!”. Miként mi sem, ő sem értette, mi az a napút, ám százötven megtakarított koronával zsebében Rómába indult, hogy Raffaellót tanulmányozza. Ekkor még nem hagyta ott tanult szakmáját, de később teljesen a művészetnek szentelte életét.

7. Sarah Bernhardt francia színésznő úgy vélte, a művészi életforma nem ismer korlátokat. Mindenből rengeteg volt neki: különleges állatokkal élt (alligátor, puma, majom is volt közte, amelyek koszt és veszélyes baleseteket jelentettek), fiatal szeretőinek száma is nagy volt, és imádta a ruhákat, cipőket. A legenda szerint tizenévesen vett egy koporsót, abban aludt, mert korai halált jósoltak neki. Nem jött be, hetvenes éveiben halt meg.

8. Francois Villon tizenötödik századi francia költő szélsőséges életformájából merített ihletet. Többször volt börtönben, kitiltották Párizsból. Évekig rablásból élt, és megölt egy papot, kegytárgyat lopott templomból. Nem tudni, hogy halt meg, mert harmincas éveiben nyoma veszett.

9. Honore de Balzac, a nagy francia realista regényíró csak teljes nyugalomban tudott írni, ezért éjjel alkotott, számolatlanul itta a kávét. Úgy sejtik, a rengeteg koffein ölte meg 50 évesen.

 

Vécé, repülő, gomba és társai, 7 elképesztő ház

2010.01.06. 00:31 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: ház vicces 7

thouse1

 

sashoe2

upside-down-house2

airplane_home

fish_house_weird

toilet_shaped_house_20090811_1118477511

2008-12-11_2317

1. A Gomba ház. Terry Brown építész, a Cincinatti Egyetem tanára  tervezte diákjaival. Cincinattiban épült 2006-ban.

2. Cipőház. Ron van Zyl üzletember és művész alkotása. 1990-ben álmodta meg felesége kérésére, aki egy cipőalakú házat akart. Dél-Afrikában, Brandaraii város közelében áll.

3. Fordított ház. Lengyelországban, Szymbark városkában található, Daniel Czapiewskiépítette, az épület turisták ezreit vonzza. Jelentése is van: az alkotó a kommunizmus abszurditását akarta kifejezni a házzal.

4. Boeing 727-es ház. Tulajdonos Joanne Ussary, Franciaországban található. 30 millió dollárba került megvenni, odaszállítani és átalakíttatni. 

5. Halház. A kaliforniai Berkeley nevezetessége, Újrafelhasznált anyagokból és betonból készült, tűz-, árvíz-, és földrengés-biztos.

6. Vécéház. A dél-koreai Sim Jae-duck építtette és napi ötvenezer dollárért ki lehet bérelni, ha valaki vécében akar lakni.

7. Lebegő pajta. Ez nem annyira vicces, Ukrajnában van, de nem lehetett könnyű dolga a statikusnak, aki a betonalapon lebegő építményt bebiztosította.

A világ 10 legrondább épülete és emlékműve

2010.01.02. 00:45 | arisztotela | 38 komment

Címkék: épület 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Virtualtourist listája

10. Nagy Péter szobra Moszkvában. Hatalmas emlékmű, Peter Csereteli szobrász műve, akinek sok vitatott munkája volt, például a Megváltó Krisztus Székesegyház felújítása, vagy Diana negyvenedik születésnapjára készült szobra.

9. Birminghami Központi Könyvtár. John Madin építész tervezte, úgynevezett brutalista stílusban készült, és fordított zikkuratot formáz. A város elöljárói évek óta vitatkoznak arról, lebontsák-e. Károly herceg mondta róla egyszer: inkább olyan épületnek látszik, amelyben könyveket szoktak égetni, mint olyannak, amelyben könyveket tartanak.

8. A Skót Parlament épülete Edinburghban. Enric Miralles katalán építész munkája, 500 millió fontba került, kő, bambusz, tölgyfa kombinálásával álmodta meg az alkotó. Érdekes, hogy az épület kilenc építészeti díjat nyert, több mint másfél millió turista nézte meg, mégis rendre felkerül a ronda épületekről készült különböző listákra, bár ezen a skótok néha elcsodálkoznak.

7. Lichtensteini Képzőművészeti Múzeum. A 2000-ben átadott Kunstmuseum Lichtenstein egy hatalmas fekete kocka, Meinrad Morger, Heinrich Degelo és Christian Kerez műve, bazalt üveg és festett beton az anyaga, letisztult és monumentális, ugyanakkor kissé ijesztő. Ennél az épületnél megoszlanak a vélemények: egyesek szerint zseniális, mások borzalmasnak találják.

6. Torres de Colón. Antonio Lamella sokat vitatott ikertornyai Madridban a kereskedelmi negyed közepén. A helyiek "dugónak" nevezik, spanyolul "El Enchufe"-nek, a tetején látható elektromos dugó szerű képződmény miatt.

5. Port Authority Busz Pályaudvar, New York City. A világ legnagyobb forgalmú busz pályaudvarát 1950-ben adták át, ám az eredeti art deco épületet 1979-ben ki kellett bővíteni, hogy növelni tudják a közlekedési csomópont kapacitását. A végeredmény, a monstre vasépület senkinek sem tetszik.

4. Metropolitn Cathedral, Liverpool. Frederick Gibbert angol építész munkája, a hatvanas években épült, űrhajónak nevezik a liverpooliak.

3. Szerencsepatkó Tuuri, Finnország. Lehet, hogy nem szép, de a finnek szeretik, mert azt mondják, szerencsét hoz a városra a hatalmas aranyszínű patkó. Évi ötmillió finn és orosz turista nézi meg. A Veljesket Keskinen áruház parkolója fölé magasodik. A szupermarket kis családi vállalkozásból Finnország második legnagyobb áruházává nőtte ki magát a patkó vonzerejének köszönhetően is.

2. Tour Montparnasse, Párizs. Hatalmas brutális irodaház, ez is a hatvanas-hetvenes évek kevéssé tetszetős stílusában épült, jelenleg a legmagasabb épület a francia fővárosban. A párizsiak azt mondják, azért keresik fel szívesen, mert egyedül ennek a tetejéről látható Párizs úgy, hogy a szem ne ütközzön bele a ronda Montparnasse Toronyba.

1. Boston City Hall. Gerhard Kallmann, Noel McKinnell és Edward Knowles tervezők munkája, ez is brutalista épület, hasonlít is formájában a Birminghami Könyvtárhoz. Amikor épült, sok szakmai dicséretben részesült, de a bostoniak utálják a kilenc emeletnyi betonrémséget.

 

20 évet kapott a 13 éves fiút elcsábító tanárnő

2010.01.01. 22:33 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: szex 20 tanárnő

 

Az idahoi tanárnőt, Ashley Jo Beachet még szeptemberben kapták rajta a rendőrök, amint tizenhárom éves egykori tanítványával szexuálisan értintkezett egy bokorban. A három gyerekes anya az ügyészség szerint szisztematikusan csábította el a fiút, még tizenkét éves korában kezdve, ezért szokatlanul magas büntetést kapott : 20 év börtönt.

A tanárnő állítólag ruhákat, cipőket is vett a fiúnak, és arra kérte, vigyázzon a gyerekeire. Élete értelmének nevezte a bíróságon. Ashley Jo Beach ügyvédje arra kérte a bírót, hogy inkább pszichiátriai kezelésre küldje az asszonyt, hiszen nem pedofil, csak zavart, de Ronald Wilper bíró hajthatatlan volt, kiszabta a húsz évet, meghagyva azt a lehetőséget, hogy négy év múlva feltételesen szabadlábra helyezhetik.

 

5 orosz börtöntetoválás

2009.12.30. 12:46 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: börtön 5 tetoválás

Az orosz börtöntetoválások kiterjedt jelredszeréről dokumentumfilmeket készítettek, könyvek születtek, blogok vannak e témában.

A börtönök lakói szigorú hierarchia szerint élnek mindenhol, Oroszországban ezt hagyományosan tetoválásokon rögzítik. A legkomplikáltabb az orosz börtöntetoválás jelrendszere. Más börtönkultúrákban is vannak tetovált szimbólumok, amelyek jelzik, hogy viselőjük mondjuk egy bizonyos banda tagja, de az orosz raboknál sokkal kifinomultabb ez a kifejezésmód.

Egyrészt a viselő múltját, a börtöntársadalomban betöltött helyét, márészt az érzéseit, hitrendszerét tükrözi. Olyannyira komolyan veszik ezt, hogy ha valaki hamis üzenetet közvetít a tetoválásaival, azt akár halállal is büntetik az alvilágban. Bizonyos tetoválások arra szolgálnak, hogy megalázzák azt, akire rákerülnek, ugyanakkor figyelmeztetik a jellel a többieket. A pedofilokat vagy árulókat erőszakkal tetoválják megbélyegzésként.

Pontosan nem tudni, mikor alakult ki ez a komplex nyelvrendszer, de már a húszas évekből vannak képek, ezek nagy része vallásos jelképeket mutat, azonban jelentésük nem spirituális. Ezek egy része ma is, és a kommunizmus idején is használatos volt.  A katedrális vagy kolostor ábrázolások például arra utalnak, hány évet töltött viselőjük a börtönben.  A mellkason lévő feszület azt jelzi, hogy a rab tolvaj, abból is a legkeményebb fajta, a feszület kifejezetten kitüntető tetoválásnak számít. Szűz Mária a gyermekkel akkor szerepel, ha az elítélt már gyerekkorától fogva tolvaj volt. Sztálin és Lenin képét a kommunizmus idején azért tetováltatták magukra, mert ez megvédte a rabokat attól, hogy a börtönőrök bántalmazzák őket bizonyos helyeken: a nép vezéreinek arcképét nem szabadott megütniük. Ma ezek már a védelmet nem szolgálják, de előfordulnak még.

Ha valakin horogkereszt volt, azzal jelezte, hogy a kommunista rendszer ellensége, és általában ez életfogytiglani büntetést is jelzett. A kígyó a nyakra vagy vállra tetoválva azt fejezte ki, hogy viselőjét a kommunista rendszer fojtogatja.

A pók, lepke drogost jelent ma is, a bika azt, hogy strici az illető, a sas rablóra utal. A csillagok azt mutatják, hogy viselőjük sohasem alázkodott meg (térdhajlatban: nem kényszerült térdre), és bizonyos magas rangot ért el a hierarchiában (vállon, mint egy kitüntetés).

Szabadulás után a tetoválások afféle maffia névjegykártyaként is szolgálnak, pontos információt szolgáltatva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zlatan Ibrahimovics 10+1 tetoválása

2009.12.29. 23:53 | arisztotela | 1 komment

Címkék: 1 ibrahimovics 10 zlatan

A Barcelona játékosa, Zlatan Ibrahimovics nem csupán remek futballjátékáról, hanem tetoválásairól is híres. Összesen tíz (plusz 1) van a testén, de mit fejeznek ki ezek a rajzolatok?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Jobb oldalán hátul található egy vörös sárkány, amelyről azt állítja, hogy a személyiségét jelképezi.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. A csuklóján az úgynevezett Ibrahimovics-kód látható: szüleinek, és három testvérének születési adataival. Később gyermekei adataival is kiegészítette ezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Jobb felkarjára elsőszülött fia, Maximilian neve került. Később a 4. tetoválás is ezalá lett helyezve: második fia, Vincent neve. 5. Zlatan vállán a furcsa törzsi jelek szerencsét hívatottak hozni az egész családra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Bal karjára édesanyja, Jurka neve van felírva. 7. A jobb karján hátul az Ibrahimovics család név szerepel arabul.

cs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://fcbarcablog.com/wp-content/uploads/2009/11/white-ink-tattoo-on-his-tummy-300x225.jpg

[tattoo+on+belly.bmp]

9. Hasán olvasható egy felirat angolul: Only God Can Judge Me, vagyis "csak isten ítélkezhet fölöttem".

 

10. Jobb kezén látható édesapja, Sefik neve is. 

 

és van egy plusz 1: a hasán egy fehér Zlatan tetoválás, amelyet egy reklámhoz csináltak neki.

[birthday+of+2+sons+on+his+right+wrists.bmp]

 

Az elmúlt 10 év legsikeresebb modelljei levetkőzve

2009.12.28. 23:48 | arisztotela | 12 komment

Címkék: modell 10 klum vodianova bundchen

Lehet, hogy nem Playboy nyulak, de ők keresték a legtöbbet a testükkel az elmúlt 10 évben. Nincs hatalmas szilikonmellük, nem testesítik meg a mai pornográf ideált, mégis hihetetlenül fotogének, és ezekkel a testekkel szinte mindent el lehet adni. Igaz, elsősorban nőknek!

Kate Moss, aki már a 90-es években a legnagyobb volt, és azóta is a csúcson maradt, annak ellenére, hogy kokainbotránya miatt több cég kirúgta, később 2006-ban dicsőségesen visszatért. Bár nem szokott le a drogokról, amihez az arcát adja, fogy, mint a cukor.

Natalia Vodianova, aki Calvin Klein, Louis Vuitton, Gucci kampányokban szerepelt többek között, és bár tavaly visszavonult, mivel nagyon fiatal, még hallunk róla.

Chanel Iman, a félig koreai, félig fekete modell, mindenkivel dolgozott, idén a Victoria's secreten is szerepelt,

Daria Werbowy, a Prada kedvence, a világ egyik legjobban kereső modellje,

Stella Tennant, aki nem annyira szép, mint izgalmasan fiús és trendi, Karl lagerfeld kedvence

Karen Elson, Yves Saint laurent, Louis Vuitton, Burberry és Versace kampányok főszereplője,

Gisele Bundchen, a világ legjobban fizetett modellje, vagyona 150 millió dollár

Angela Lindvall, a Sports Illustrated Swimsuit Issue kiadványok gyakori szereplője, kampányok arca,

Lara Stone, Karl Lagerfeld másik kedvence, az új Louis Vuitton kampány arca,

Heidi Klum, a Victoria's Secret királynője.

http://theworldsbestever.com/blog/wp-content/uploads/2008/05/kate-moss2.jpghttp://www.fashionisingpictures.net/photoshoots/NataliaVodianovaVogue03.jpghttp://icannotblog.com/wp-content/uploads/2009/11/chanel-iman1.jpghttp://fashionindie.com/wp-content/uploads/2009/01/daria-werbowy.jpghttp://s3.hubimg.com/u/1237338_f520.jpg

http://userserve-ak.last.fm/serve/252/258767.jpghttp://images.dailyradar.com/media/uploads/showhype/story_large/2009/06/27/gisele_bundchen_gq_july_2009.jpghttp://i.cdn.turner.com/sivault/swimsuit/image/2004/04_alindvall_01.jpgv
Picture8.png MM - Lara Stone image by mszmuffin

http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/heidi-klum/heidi-klum-20050913-71035.jpg

1 óriási égés: hamis a Kennedy fotó

2009.12.28. 19:56 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: 1 kennedy

Reggel a TMZ stábja még boldog volt, hogy találtak egy képet, amekyen John F. Kennedy meztelen csajokkal hajózik, miközben felesége éppen vetélt valahol. Délutánra azonban betelefonáltak a szerkesztőségbe, hogy ez bizony nem JFK a képen, mert a fotó egy 1967-es Playboy sorozat egyik darabja. A szakértő, akivel az oldal megnézette a kis kincset, nem tévedett, amikor eredetinek nevezte, mert a fotó nem most készült, csak éppen nem JFK van rajta, hanem egy másik aranyifjú. Persze még ez sem biztos, a TMZ-sek most vadul keresik a 67-es Playboyt. Ha megtalálják, minden kiderül.

Idővel megtalálták: valóban a magazinban megjelent színes kép fekete-fehér változatát hitték perdöntő bizonyítéknak a néhai elnök kicsapongó életét illetően.

10 éven belül meglesz az őszülés ellenszere

2009.12.28. 14:36 | arisztotela | 1 komment

Címkék: haj 10

Egy tablettát kell majd beszedni, és mellé a megfelelő ápolókat megvásárolni, aztán felkenni, és idővel visszanő eredeti hajszínünk.

Az ígéretes készletet a L'Oreal kutatja, és reményeik szerint 10 éven belül meglesz a megoldás. A dolgot a Daily Mailnek jelentette Patricia Pineau, a cég kutatásait kommunikáló hölgy.

A haj őszülését a melanociták fokozatos eltűnése okozza, de a szakértők szerint amíg van valamennyi a hajban, addig visszaszaporítható.

A haj egy rejtélyes dolog még a kutatók számára is, mert nő, mégsem élő anyag, ezért nem lehet úgy kezelni, mint a bőrt például.

Az ígéret szép szó!

1 Kennedynek látszó személy 4 meztelen nővel

2009.12.28. 10:42 | arisztotela | Szólj hozzá!

A 10 legveszélyesebb hely a világon

2009.12.26. 11:15 | arisztotela | 71 komment

Címkék: hely veszélyes 10

 
10. Oroszország

A maffia uralja az országot, napi 84 embert ölnek meg. A bűnözők jó része Csecsenföldről irányít. Drog, prostutució és fegyverkereskedelem a legjobb üzletek alapja. Az emberek jó része visszasírja a kommunizmust, amikor nagyobb rend volt.

 

9. Brazilia

Ha Braziliába mész, biztos, hogy lehúznak, kirabolnak. Jó esetben csak megfenyegetnek, máskor elvisznek egy ATM-hez, hogy minden készpénzedet megszerezzék az utcai banditák. Persze a piti bűnözőkön kívül a szervezett bűnözés is virágzik, a börtönlázadások, politikai botrányok mindennaposak. 

8 Dél Afrika

A leggyakoribb itt az erőszakos nemi közösülés. Ezen kívül gyilkosságokban is nagyon erősek, nem csoda, hogy a foci Világbajnokságra próbálják összekapni az országot a politikusok. A szex amúgy sem biztonságos, ha nem erőszakosan kezdődik, mivel 10 millió HIV fertőzött él itt. 

7 Burundi

Kicsi, sűrűn lakott ország, amelyben a hutuk és tuszik háborúja miatt rettenetes a közbiztonság. Utcai bandák, fegyveres gyerekek riogatják az utca embereit, turistáknak életveszélyes a hely. És aki bajba kerül, az tényleg bajban van, mert az egészségügyi ellátás katasztrofális. 

6. Antarktisz

Itt nem nyírnak ki, viszont nem ritkán mínusz 60 fok van, és rettenetes szél. Nincs egészségügyi ellátás, és ennivalót sem ad senki, úgyhogy jobb elkerülni, vagy a turistacsoportról nem leszakadni.

5 Afganisztán

A világ egyik legszegényebb, politikailag legrázósabb helye, az oroszok telerakták aknával - ha az öngyilkos merénylő tálibok nem nyírnak ki, vagy egy drogfutárral nem találkozol -, könnyen ráléphetsz egyre.

4. Szomália

Éhezés, szegénység, és nincs kormány. Ha vízről érkezik az ember, elkapják a a kalózok, ha szárazföldről, a harcoló törzsek kezébe kerülhet a turista. Bizonyos részeire el lehet menni, de Mogadishu környéke nem ajánlott a legbátrabbaknak sem. 

3 Szudán

Az iszlám terroristák hazája, ráadásul háborúban áll Csáddal. Egymásnak eső militáns csoportok, bűnözők és tömeggyilkosok kerülgetik egymást. Rémes hely, el kell kerülni. A szudániak is folyamatosan menekülnek. 

2 Kolumbia

Évi többezer emberrablás jellemzi, van akit megölnek, van akit eleresztenek. A világ kokainszállítmányainak háromnegyede innen jön. Ezen kívül politikai belharcok, maffiaháborúk jellemzik. Pedig szép hely lenne amúgy.

1 Irak

Amerikaiaknak főleg nem jó odamenni, de más külföldi is lehet emberrablás, öngyilkos merénylet, utcai gyilkosság áldozata.

9 bombázó a politikában

2009.12.26. 10:36 | arisztotela | 1 komment

Címkék: politikus 9

 • Carla Bruni Sarkozy
 • Sarah Palin
 • Alina Kabayeva
 • Ruby Dhalla
 • Toireasa Ferris
 • Michelle Obama
 • Belinda Stronach
 • Mara Rosaria Carfagna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unalmasak lennének a hírek, ha egyes országok lakói nem választának meg időnként egy-két csinos nőt is politikai vezetőnek. Íme a 9 legszebb arc a nemzetközi politikai életben:

1. Julia Tyimosenko. Gyanús az ukrán miniszterelnök, nem csupán gázügyletei miatt, hanem már csak azért is, mert egy két műtéten áteshetett, ha így néz ki majd ötven évesen.

2. Carla Bruni. Nicolas Sarkozy olasz exmodell felesége ma vitathatatlanul a legszebb First Lady.

3. Sarah Palin. A republikánus alelnök jelölt egykor szépségkirálynő volt. Nem egy észlény, de jól tartja magát negyvenes évei közepén.

4. Alina Kabajeva, az orosz parlament dögös képviselője az FHM címlapjára is feltornázta magát.

5. Ruby Dhalla a Kanada parlamentjének legcsinosabbja.

6. Toireasa Ferris a legszebb ír politikusnő még csak 29, de nagy jövő előtt áll.

7. Michelle Obama, az amerikai elnök viszonylag fiatal felesége annyit szerepel a stílusmagazinokban, mint egy sztár, ő a fekete Jackie Kennedy.

8. Belinda Stronach is kanadai, igaz már nem a politikában dolgozik, hanem az autóiparban, de még mindig nagyon csinos.

9. Mara Rosaria Carfagna olasz miniszter pornósztárként kezdte, aztán - mily meglepő - a nőfaló Berlusconi politikusnőt csinált belőle.

 

A 8 legszebb kékszemű csaj a világon

2009.12.26. 00:40 | arisztotela | 1 komment

Címkék: fox 8 lima diaz cameron adriana kékszemű megan

Blue Eyed Babes Images
Adriana Lima Picture 6
Angelina Jolie Picture 7
Cameron Diaz Picture 9
Katy Perry Picture 12
Jenny McCarthy Picture 13
Milla Jovovich Picture 15

Amúgy is benne vannak a top 100-ben, de a kékszemű nők különösen jól néznek ki, a barnák azért, mert az a legizgalmasabb, ha sötét haj párosul a világító tekintettel, a szőkék meg azért, mert a szőkék mindig nyertesek.

A top 8:

1. Megan Fox,

2. Liv Tíler

3. Adriana Lima

4. Angelina Jolie

5. Cameron Diaz

6. Katy Perry

7. Jenny McCarthy

8. Milla Jovovich

Kim Kardashian, a Twitter prosti: 10000 dollárt keres egy tweettel

2009.12.25. 11:10 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: 10000 kardashian

 

Video star: Kim poses in her leotard which she donned for a photoshoot spoofing Beyonce's Single Ladies video with her sisters Khloe and Kourteney

Megegyezett egy reklámcéggel Kim Kardashian, hogy különböző termékeket említ a twitteren. Le is fotózza magát ebben-abban, és egy-egy bejegyzésért tízezer dollárt kaszál. Azért nem mindegyikért, mert félnek, hogy elijesztik a túlzott reklámszagú tweetek a 2 millió követőjét. Az Ad.ly cég, amelyik Kimet futtatja, más celebekkel is dolgozik, például Lauren Conraddal és Dr. Drew-val, de állítják, Kardashian a legjobb twitter reklámarc mindannyiuk közül.

9 celebjóslat 2009-re. Bejöttek?

2009.12.25. 10:29 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: celeb jóslat 9

 

1: Michael Jacksonnak komoly egészségügyi problémái lesznek, mondta Joseph Tittel jós. Ráhibázott.

2. Brad és Angelina szétmennek, mondta a Woman's Day jósnője, Ann. Nem jött be.

3. Oprah befejezi. Ezt maga Oprah Mondta, úgyhogy úgy is lesz.

4. Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal összeházasodnak. Nem jött be, szétmentek.

5. George Clooney-t Oscar-ra jelölik, mondta Ophira és Tail Edut, akiket a Jós Ikreknek neveznek. Valószínű, mert a Golden Globe jelölés már megvan.

7. Ők jósolták azt is, hogy Jennifer Aniston és John Mayer szétmennek. Bejött.

8. Szintén a Jós Ikrek mondták, hogy Lindsay Lohan elveszi feleségül a barátnőjét. Nem jött be.

9. Amit viszont eltaláltak: Jennifer Hudson teherbe esik. Így is lett.

 

Az 5 leggyakoribb szó a Facebook-on 2009-ben

2009.12.24. 22:40 | arisztotela | 1 komment

Címkék: 5 lady gaga

 

wenn2673908lg.jpg

Nem nehéz kitalálni, ki a nyertes! Lady Gaga volt a leggyakrabban használt kifejezés, utána következnek Michael Jackson, Patrick Swayze, Billy Mays (amerikai tévéreklám szereplő, szintén idén halt meg) és a farmville.

4 dögös megcsalt nej

2009.12.24. 09:58 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: 4 bikini

Ha a férj szexfüggő, nézhet ki akárhogy az asszony, meg lesz csalva.

Íme a legszebb megalázott asszonyok: Erin Nordrigen, Tiger Woods neje;

Jennifer Aniston, akit Brad Pitt alázott meg;

Reese Witherspoon, őt Ryan Philippe vágta át;

és a világ egyik leggyönyörűbb nője, Halle Berry, aki elvált Eric Benettől, miután az fűvel-fával megcsalta.

 

Tiger Woods showed his true stripes when it was revealed he cheated on wife Elin Nordegren with, allegedly, at least 13 other women!
Jennifer Aniston has never been lucky in love. Brad Pitt met Angelina Jolie on the set of "Mr. & Mrs. Smith" ... and soon after, Jen and Brad were divorced.
 •  
 •  

 
Ryan Philppe and Reese Witherspoon seemed to have the perfect married, but in 2006, Ryan fell for Abbie Cornish on the set of "Stop Loss," leading to the celebrity couple's divorce.
Even Halle Berry isn't safe! In 2003, Halle Berry's husband Eric Benet admitted he cheated on her, claiming it was a sex addiction.

 

A 3 legrosszabbul öltözött sztár 2009-ben

2009.12.24. 09:46 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: divat 3

 
 

 

A Daily Mail válogatása szerint Cheryl Cole, Sharon Stone és Cate Blanchett követte el idén a legnagyobb stílushibákat.

Sharonon hiába van Dior, az sem mentette meg az ezüstéremtől.

Siena Miller 3x bikiniben

2009.12.24. 09:41 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: 3 miller sienna

 
 

Tegnapelőtt, barbadoson találták meg a lesifotósok Siena Millert. Nem csúnya, de semmi különös bikiniben a brit botrányhősnő.

Steven Tyler 2. rehabja

2009.12.23. 22:34 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: 2 steven tyler

Steven Tyler Rebab

Már tavaly is megpróbálták leszoktatni a gyógyszerekről, de nem sikerült, most megint rehabbe vonul az Aerosmith 61 éves motorja. Az a baj vele, hogy sokszor elesett már a színpadon, ezért mindene fáj, ezért fájdalomcsillapítókat szed. Viszont ezektől olyan állapotba kerül, hogy megint elesik, mint nemrégiben is, amikor bal vállát törte. De üzeni, hogy hamarosan visszatér, mert a banda a mindene.

Minden idők 10 legjobb futója

2009.12.22. 22:28 | arisztotela | 3 komment

Címkék: 10 futó

2. Usain Bolt. Ma ő a legnagyobb. 2008-ban lett megasztár. A Wall Street Journal cikket írt arról, hogy kivételes magassága, testi adottságai miatt olyan gyors.


2. Marion Jones. Szinte az összes világrakordját elvesztette doppingvétség miatt, de milliók imádták, és mentek el sportolni a hatására.

3. Carl Lewis. 1984-1996-ig megállíthatatlan volt.

4. Jesse Owens. Az 1936-os Berlini Olimpián Hitler színe előtt mutatta meg, hogy ez a sportág a feketéké.

5. Asafa Powell. Ma a második legnagyobb, de még kitörhet Usain Bolt árnyékából.

6. Maurice Greene.  2000-ben és 2004-ben ezüst, aranyérmes az olimpián, ő volt Johnson Asafa Powelja.

7. Steve Prefontaine. Nem a rekordjairól híres, hanem arról, hogy tömegek számára tette vonzóvá a hosszútávú futást.

8. Florence Griffith-Joyner

"Flo-Jo" nagy futó volt 1984-88-ban, és egy igazi egyéniség. Tragikusan fiatalon halt meg, 38 évesen.


9. Jackie Joyner-Kersee

1984-1996-ig csúcson volt.

 

 

3 karácsony előtti sztárszakítás

2009.12.22. 22:06 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: 3 szakítás reese kate tiger woods hudson witherspoon

 

Ünnepek előtt az ember jobban átgondolja, merre tart az élete, éppen ezért ilyenkor a legygyakoribbak a szakítások. Brad Pitt és Jennifer Aniston is karácsony előtt ment szét, ahogy Cameron Diaz és justin Timberlake is. 2009-ben is 3 sztárpár bomlott fel.

1. Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal:

Ők ketten két évet jártak, miután Dr. Szöszi elvált Ryan Philippe-től. Sokáig titkolóztak, végül egy Vogue interjúban elismerte a viszonyt Reese. Most az US Weekly szerint azért mentek szét, mert Jake nagyon erőltette az esküvőt.

2. Kate Hudson és A-Rod: már a párrá alakulásuk is meglepő olt, de Hudson nagyon jót tett Rodrigueznek. Megvigasztalta válása után, é mellette állt szteroid botránya idején. Úgy derült ki, hogy nincsenek együtt, hogy a sportoló egy másik szőkével kezdett mutatkozni, Hudson pedig az anyjával, Goldie Hawn-nal ment a Nine premierjére.

3. Tiger Woods és Elin Nordegren: Már szinte biztos, hogy elválnak. Az okot talán nem kell részleteznünk. 11+ szerető, akiről csak az asszony nem tudott. És milyenek...

5 szép fotó Brittany Murphy emlékére

2009.12.20. 20:58 | arisztotela | Szólj hozzá!

Címkék: murphy brittany

10 rettenetesen ronda autó az elmúlt évtizedekből

2009.12.19. 09:58 | arisztotela | 4 komment

Címkék: autó 10

 

Citroen Ami 1961.
Wartburg 353

Wartburg 353

Volkswagen Thing

VolksWagen Thing 1969

Bond Bug

 

Nissan S Cargo

 

 

Fiat Multipla

 

Corbin Sparrow

Corbin Sparrow 1999

Hummer H2

Hummer H2 2002.

 

Tata Nano

 

Tata Nano 2008.
Toyota Scion IQ

Toyota Scion IQ 2010